VEGETARISK INSPIRATION

VEGETARISK INSPIRATION

Uanset om du er vegetar eller om du bare skærer lidt ned på forbruget af kød, så er indiske krydderier den perfekte vej til at give aromatisk smag til dine kødfrie retter. Indien er trods alt vegetarernes paradis, idet en stor andel af Indiens befolkning spiser vegetarisk.

Vores favoritter blandt kødfrie retter er nærende og enkle.

Kikærte-karry er en mættende ret, som er let at lave og velsmagende. Kikærter har en skøn nøddeagtig smag, og de er en god kilde til protein. Denne fyldige ret er sprængfyldt med karakteristiske krydderier som kardemomme, spidskommen, bukkehorn og paprika.

Paneer er en basisvare i det indiske vegetarkøkken. Uanset hvad du måtte forvente af ost, så smelter paneer ikke. Så når det er tilberedt bevarer det sin konsistens og form mens det tager smag af de krydderier, som det tilberedes med. Prøv vores opskrift på krydret Jalfrezi paneer og peberfrugt. Blandingen af kokosnød, koriander og krydderierne i vores Jalfrezi krydderipasta giver karryretten en afrundet smag, mens de tørrede chilier giver varme.

 

Uanset om du er 100% vegetar eller bare gerne vil tilføre lidt mere grøntsags-variation i din kost, så er krydderier en fantastisk måde at gøre kødfrie måltider mere spændende – og vi har opskrifterne til at pirre dine smagsløg.