Persondatameddelelse

AB World Foods Limited Online Persondatameddelelse

 

Hvem er vi?

Denne webside www.pataks.dk (“Webside”) ejes og drives af AB World Foods Limited (registreret i England og Wales under CVR-nummer 01400901) (i denne meddelelse kaldet “vi”, “vores” eller “os”).

 

Formålet med denne meddelelse

Denne persondatameddelelse fortæller dig om de oplysninger, vi indhenter om dig, når du besøger vores websted eller på anden måde giver os oplysninger.

Den fortæller dig også om, hvordan du kan udøve Dine Rettigheder (inklusive retten til at gøre indsigelse mod noget af den datahåndtering , vi udfører). I afsnittet, Dine rettigheder, kan du finde ud af mere om dine rettigheder, og hvordan du kan udøve dem

 

Hvilke persondata indhenter vi?

Data om websidetrafik og information om din computer

Hvordan bruger vi disse data?

Når du gennemser vores Webside, bruger vi cookies til at indhente:

  • Information om din brug af vores Websidevi indhenter standard internetloginformation og oplysninger om de besøgendes adfærdsmønstre.

    • Vi bruger disse oplysninger til at registrere antal besøgende, deres brug af forskellige områder på Websiden og alle nyttige funktioner og link. Vi bruger ikke disse oplysninger på en måde, der kan identificere dig personligt.

    • Vi bruger en tredjepart, Google Analytics, til at indhente disse oplysninger, men de behandles kun på en sådan måde, at de ikke identificerer nogen. Vi gør ingen forsøg på, og vi tillader ikke Google at gøre forsøg på at finde ud af identiteterne bag dem, der besøger vores webside.

  • Information om din computer: Dette omfatter IP-adresse, styresystem og browsertype.

    • Vi bruger denne information til at hjælpe med at bibeholde vores Websides sikkerhed og til at identificere tendenser, så vi kan forbedre sidens funktion.

    • Vi bruger også denne information til at tilpasse Websiden til dine interesser og til at sikre, at websidens indhold præsenteres så effektivt som muligt for dig.

    • Vi bruger ikke disse oplysninger på en måde, der kan identificere dig personligt.

Vi indhenter disse oplysninger med det formål at hjælpe vores legitime interesser mht. vedligeholdelse og styring af vores Webside og for at påse dens sikkerhed. Hvis du ikke ønsker, at vi indhenter disse oplysninger, kan du bruge din internetbrowsers “do not track” (“DNT”) funktion til at fortælle os, at du ikke ønsker at blive sporet, når du besøger vores Webside. Yderligere information om DNT findes på https://allaboutdnt.com.

Få mere information om, hvordan vi bruger vores Webside ved at læse vores Cookiepolitik.

Hvor længe beholder vi disse oplysninger?

Vi beholder kun oplysninger om dit besøg på vores Webside så længe som nødvendigt til de formål, vi har omtalt. Vi sletter typisk brugerbrowsing-information hver 6. måned.

Hvem deler vi disse oplysninger med?

Vi deler oplysninger om besøgende til vores Webside med tjenesteudbydere, der hjælper os med at administrere og styre Websiden.

Hvor overfører vi disse oplysninger til?

Oplysningerne vi indhenter om din brug af vores Webside gemmes internt og overføres ikke uden for EØS.

 

Oplysninger du sender til os

Hvordan bruger vi disse data?

Du behøver ikke at opgive oplysninger til os direkte, når du bruger vores Webside. Hvis du vælger at kontakte os, vil vi bruge de oplysninger, du sender os til det formål at svare på din forespørgsel. Når vi bruger dine persondata til dette formål, gør vi det for vores legitime forretningsinteresser mht. at kommunikere med dig i overensstemmelse med dine ønsker og forventninger. Vi vil også bruge disse data med det formål at hjælpe vores legitime interesser med at tilgå relevant professionel rådgivning og for at at sikre, at vi efterlever de juridiske pligter vores virksomhed har.

Hvor længe beholder vi disse oplysninger?

Vi vil kun beholder dine oplysninger så længe som nødvendigt for at ekspedere din forespørgsel. Vi gemmer som regel optegnelser af rutineforespørgsler i 6 måneder, men i nogle tilfælde (f.eks. hvor forespørgslen omhandler en kontrakt mellem os, eller hvor vi har brug for at indhente juridisk bistand for at kunne svare på en klage) kan vi få brug for at gemme en optegnelse over vores kommunikation i op til 6 år.

Hvem deler vi disse oplysninger med?

Vi vil dele dine persondata med vores lokale distributører, serviceudbydere og professionelle rådgivere, hvis dette er nødvendigt med henblik på at afklare en forespørgsel eller klage.

Derudover vil vi ikke dele dine oplysninger med tredjeparter med mindre:

  • vi har din tilladelse,

  • vi pålægges det i henhold til lovgivningen,

  • det er nødvendigt, så vi kan håndhæve vores brugsvilkår, rettigheder eller ejendomsret eller tredjeparters rettigheder eller ejendomsret

  • eller hvis det er nødvendigt i forbindelse med salg af vores virksomhed eller dens aktiver (i så tilfælde vil dine oplysninger blive videregivet til vores rådgivere og alle potentielle køberes rådgivere og vil blive videregivet til de nye ejere).

Hvor overfører vi disse oplysninger til?

Oplysningerne, som du sender til os gemmes internt og overføres ikke uden for EØS.

 

Dine rettigheder

Du kan når som helst bede os sende dig en kopi af dine persondata. Med hensyn til de persondata, du har opgivet til os, og som vi er i besiddelse af med det formål at indgå en kontrakt med os eller på basis af dit samtykke, er du berettiget til at bede os om en kopi af disse oplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, så du kan genbruge dem, eller dele dem med andre organisationer.

Hvis du mener, at de persondata vi har om dig er forkerte eller ufuldstændige, kan du bede os rette dem eller fuldstændiggøre dem.

Under visse omstændigheder har du også ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine data og kan bede os begrænse vores brug af dine data samt at slette dem.

Der er imidlertid nogle undtagelser til disse rettigheder. Det vil f.eks. ikke være muligt for os at slette dine data, hvis vi i henhold til lovgivningen skal beholde dem, eller hvis vi gemmer dem i forbindelse med en kontrakt med dig. På samme måde kan tilgang til dine data blive nægtet, hvis det ville afsløre oplysninger om en anden person at gøre dine oplysninger tilgængelige, eller hvis vi er juridisk forhindret i at afsløre sådanne oplysninger

Hvis du ønsker at udøve en eller flere af disse rettigheder, skal du kontakte os på https://www.pataks.dk

 

 

Kontaktoplysninger og din ret til at klage

Spørgsmål, kommentarer eller anmodninger vedrørende denne persondatameddelelse er velkomne og skal sendes til AB World Foods Data Protection Coordinator, AB World Foods Limited, Kiribati Way, Leigh, Lancashire, WNZ 5RS.

Hvis du har spørgsmål omkring måden, vi behandler dine persondata på, har du ret til at klage til enten Informationskommissærens kontor (ICO). i Storbritannien eller til Datatilsynet. Du kan finde oplysninger om, hvordan du gør dette på ICO-websiden på https://ico.org.uk/concerns/ eller ved telefonisk henvendelse til (0044) 303 123 1113. eller på Datatilsynets webside https://www.datatilsynet.dk/om-datatilsynet/kontakt/ (eller ved telefonisk henvendelse til 33193200.

Denne Persondatameddelelse blev sidst opdateret maj 2018.