Opskrifter

Vi har sammensat nogle af vores favorit opskrifter her, så du kan prøve dem. Glem ikke at tjekke siden igen en anden gang, for vi tilføjer løbende nye opskrifter. Del gerne dine egne opskrifter med os. Vi elsker at inspirere folk til at prøve nye retter med karry.

Vores saucer er fantastiske til nemme og hurtige hverdagsmåltider. De kan bruges som de er, men det er altid rart at sætte sit eget præg med et par ekstra ingredienser, som du har ved hånden.

Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
40 min

Liflig Korma til en simreret, og denne er fuld af grøntsager og bruger vores Korma sauce - så der er kun et minimum af besvær.

Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
90 min

Vi har givet denne Korma fra det sydlige Indien et frugtagtigt twist ved at tilføje nødder, rosiner og tørret mango - og frugtens lidt skarpe syrlighed balancerer perfekt med den cremede og milde smag af Korma.

Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
20 min

Hvis du inviterer børn eller venner til at lave grillspyd, så vil det helt sikkert være sjovt og hyggeligt - alle kan sammensætte deres egne spyd. Husk at madlavning også er sjovt!

Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
60 min

Denne kombination af italiensk pizza med kylling i en indisk sauce er forbløffende god. Lad dig friste af en smule kulinarisk galskab!

Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
45 min

Denne ret er perfekt, når man er rigtig godt sulten. Du kan servere den med din favoritsauce som tilbehør, fx yoghurtdip med hvidløg. 

Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
50 min