Opskrifter

Vi har sammensat nogle af vores favorit opskrifter her, så du kan prøve dem. Glem ikke at tjekke siden igen en anden gang, for vi tilføjer løbende nye opskrifter. Del gerne dine egne opskrifter med os. Vi elsker at inspirere folk til at prøve nye retter med karry.

Chapatti er indisk fuldkornsfladbrød, der typisk spises som tilbehør til indiske retter. Men prøv også at bruge chapatti som wrap, og her er et forslag til lækkert fyld med tikka masala marineret kylling.

Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
60 min

Alle elsker boller i karry, og hvorfor ikke give denne klassiker et lille twist af indien. Patak’s blander nøje udvalgte eksotiske krydderier og urter til en karrypasta, som er nem at bruge som basis for en lækker karryret eller smagsgiver i fx en marinade.

Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
70 min

Denne ret er perfekt, når man er rigtig godt sulten. Du kan servere den med din favoritsauce som tilbehør, fx yoghurtdip med hvidløg. 

Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
50 min

Det er tid til en lækker forandring - prøv vores nye opskrift med lam! Hvem ved, måske bliver den på din menu længe?

Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
60 min

Der er bare noget virkelig lækkert ved Tandoori, et sundere og meget velsmagende alternativ til en karryret med masser af sauce, idet det er en ret marineret med krydderier og yoghurt.

Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
55 min

Jeg elsker denne version af Tikka Masala kylling, fordi spinaten tilfører retten dejlig konsistens og farve. Samtidig kan man ikke undgå at føle god samvittighed over at have lidt spinat på menuen.

Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
180 min