Veggie Korma

Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
30 min
Del

Ingredienser

4 personer

100 g søde kartofler (skrællet og skåret i tern)

1 dåse kikærter

1 håndfuld grofthakket grønkål

1 grøn peberfrugt i tern

1 spsk. olie

1 glas Patak's Korma sauce (450 g)

2 spsk. hakket frisk koriander

Fremgangsmåde

Steg søde kartofler og peberfrugt i 4-5 minutter. Tilsæt kikærter og Korma sauce og lad det simre under låg i 10 minutter. Tilsæt grønkål og lad det simre yderligere 5 minuttter. 

Pynt med frisk koriander og server med naanbrød, pappadums og mango chutney.

Tip: Start evt. med at stege 1 tsk. sennepsfrø sammen med grøntsagerne og drys med ½ hakket rød chili, hvis du ønsker en mere spicy ret.

Fuldend denne ret med disse produkter

Vores milde mango chutney er en skøn blanding af saftige mangoer med spidskommen og koriander.