Vegetar Tikka Masala

Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
20 min
Del

Ingredienser

4 personer

400 g grøntsager efter smag og sæson, fx gulerod, broccoli, rødløg, peberfrugt

1 mango

½ rød chili

1 forårsløg

1 glas Patak's Tikka Masala sauce

Blomkålsris

Olie til stegning

Patak's naanbrød

Fremgangsmåde

Skær de rengjorte grøntsager i mundrette stykker.

Skær mango, chili og forårsløg i små stykker og bland til en salat.

Opvarm en stegepande med olie og tilbered blomkålsris jf. anvisningerne på pakken.

Tag blomkålsrisen af panden.

Steg grøntsagerne i et par minutter, så de stadig er sprøde. Hæld Tikka Masala saucen over og lad saucen varme igennem i et par minutter. 

Server med varmt naanbrød og mangosalat. 

Fuldend denne ret med disse produkter

Vores unikke opskrift med kalonjifrø er flamme-bagt...