Tikka Masala torsk

Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
30 min
Del

Ingredienser

4 personer

450 g torskefilet i tern

1 løg i tern

2 spsk. olie

2 cm frisk ingefær, hakket

2 fed hvidløg, hakket

1 dl vand

½ glas Patak's Tikka Masala paste eller 1 bæger Patak's Tikka Masala Paste Pot

1 dåse hakkede tomater (400 g)

2 spsk. hakket frisk koriander

Evt. 1 spsk. spidskommenfrø

 

Fremgangsmåde

Steg spidskommenfrø i varm olie i en pande til de "popper" (kan udelades). Steg løg indtil det er blødt. Tilsæt hakket ingefær og hvidløg og steg i 1 minut. Tilsæt Tikka Masala paste og steg i 1 minut. Tilsæt vand og steg indtil vandet er fordampet. Tilsæt hakkede tomater og lad det simre i 4-5 minutter. Tilsæt tern af torsk og lad det simre under låg i 3-4 minutter indtil fisken er tilberedt. Tilsæt koriander og server med basmatiris og mango chutney.

Fuldend denne ret med disse produkter

Vores milde mango chutney er en skøn blanding af saftige mangoer med spidskommen og koriander.