Ingredienser
4 personer
450 g torskefilet i tern
1 løg i tern
2 spsk. olie
2 cm frisk ingefær, hakket
2 fed hvidløg, hakket
1 dl vand
½ glas Patak's Tikka Masala paste eller 1 bæger Patak's Tikka Masala Paste Pot
1 dåse hakkede tomater (400 g)
2 spsk. hakket frisk koriander
Evt. 1 spsk. spidskommenfrø
Fremgangsmåde
Steg spidskommenfrø i varm olie i en pande til de "popper" (kan udelades). Steg løg indtil det er blødt. Tilsæt hakket ingefær og hvidløg og steg i 1 minut. Tilsæt Tikka Masala paste og steg i 1 minut. Tilsæt vand og steg indtil vandet er fordampet. Tilsæt hakkede tomater og lad det simre i 4-5 minutter. Tilsæt tern af torsk og lad det simre under låg i 3-4 minutter indtil fisken er tilberedt. Tilsæt koriander og server med basmatiris og mango chutney.