Tandoori med kyllingelår

Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
60 min
Del

Ingredienser

4 personer

1 kg kyllingelår

400 g grøntsager efter smag og sæson, fx broccoli, sukkerærter, peberfrugt

Salt og peber

1 glas Patak's Tandoori sauce

Quinoa eller bulgur

Patak's naanbrød

Persille og/eller citronmelisse 

Fremgangsmåde

Skær de rengjorte grøntsager i passende stykker.

Læg kyllingelår og grøntsager i et ovnfast fad og steg dem ved 200°C til kødet er gennemstegt.

Hæld Tandoori sauce over kylling og grøntsager og lad det stå i ovnen i et par minutter.

Drys med krydderurter og server med quinoa/bulgur, varmt naanbrød og evt. en lille salat.

 

Tip: Retten kan også laves med stegte kyllingelår fra dagen før. 

Fuldend denne ret med disse produkter

Vores unikke opskrift med kalonjifrø er flamme-bagt...