Pastasalat med grillet Tikka Masala kylling

En fantastisk idé til en smagfuld middag eller fest. Du kan også putte salaten i en bøtte og tage den med på job eller i skole. Der er så mange muligheder!

Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
90 min
Del

Ingredienser

Til 4 personer

 

Til pastasalat: 

2 kyllingebryster, uden skind

200 g pasta, (ukogt vægt)

3 forårsløg, hakket

100 g cherrytomater, halverede

2 grønne peberfrugter, i tern

1 spsk. Patak’s Tikka Masala Paste

50 g mayonnaise

25 g creme fraiche

1/2 tsk. salt

 

Til dressing:

100 g creme fraiche

50 g mayonnaise

1 spsk.  Patak’s Tikka Masala Paste

Fremgangsmåde

  1. Bland Tikka Masala Paste, mayonnaise og creme fraiche i en lille skål. Fordel det på kyllingebrysterne. Lad dem marinere i køleskabet i 3-4 timer. 
  2. Grill på kyllingebrysterne på begge sider ved middelvarme. Lad kødet køle af. Når kyllingen er kold skæres det i mundrette bidder. 
  3. Kog pasta jf. anvisningerne på pakken, dræn pastaen og stil til side. 
  4. I en stor skål blandes kylling, forårsløg, tomater, peberfrugt og pasta. 
  5. I en lille skål blandes dressingen, og den vendes i pasta-blandingen. Afkøl i 1-2 timer før servering.