Pappadum med Tikka masala tun

Knasende sprøde pappadums er populære som tilbehør til indiske retter, me de kan også bruges til denne sp ændende forret med eksotiske smage fra det indiske køkken.

Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
40 min
Del

Ingredienser

Til 4 personer

 

250 g fersk tun

½ bæger Patak’s Tikka Masala paste pot

4 Patak’s pappadums

2 spsk. Patak’s mango chutney

¼ spidskål, fintsnittet

½ mango, skåret I tynde både

4 radiser, skåret i tynde skiver

Frisk chili

Frisk mynte

1 dl yoghurt naturel

½ tsk. stødt coriander

Frisk ingefær

Fremgangsmåde

  1. Tunen gnides med Tikka Masala paste og krydres med salt og peber. Lad gerne fisken marinere i 30 minutter. Steg tunen på en brandvarm pande et halvt minut på hver side. Lad den køle let før den skæres I tynde skiver.
  2. Anret pappadums på 4 tallerkner og fordel mango chutneyen på dem. Top med spidskål, tunskiver, mango og radiser. Dryp med en dressing af yoghurt smagt til med ingefær og koriander. Pynt med mynteblade og lidt frisk chili.

Fuldend denne ret med disse produkter

Vores milde mango chutney er en skøn blanding af saftige mangoer med spidskommen og koriander.