Paneer Pakora
Den unikke ost smelter ikke, selv når den bliver stegt. Den holder sin konsistens og delikate smag. Den smager bedst lige efter tilberedning.
Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
20 min
Del
Ingredienser
Til 4 personer
500 g paneer (eller tofu), skåret i trekanter
75 g Patak's Tikka Masala Paste
300 ml vand
240 g kikærtemel (eller 120 g majsmel + 120 g rismel)
salt og peber
15 ml olie til marinade
olie til stegning
Fremgangsmåde
- Til marinaden blandes Patak's Tikka Masala Paste og olie. Vend paneer i marinaden, så de trekantede stykker er dækker og stil i køleskabet.
- Til dejen piskes vand og kikærtemel, salt og peber, og dejen hviler 5 minutter.
- Opvarm olie en i en wok til 180˚ C.
- Tag paneer op af marinaden og dyp i dejen. Dybsteg paneer i den varme olie i 3-4 minutter eller indtil gyldenbrun. Læg paneerstykkerne på køkkenrulle efter stegning.