Paneer Pakora

Den unikke ost smelter ikke, selv når den bliver stegt. Den holder sin konsistens og delikate smag. Den smager bedst lige efter tilberedning. 

Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
20 min
Del

Ingredienser

Til 4 personer

 

500 g paneer (eller tofu), skåret i trekanter

75 g Patak's Tikka Masala Paste 

300 ml vand

240 g kikærtemel  (eller 120 g majsmel + 120 g rismel)

salt og peber

15 ml olie til marinade

olie til stegning
 

Fremgangsmåde

  1. Til marinaden blandes Patak's Tikka Masala Paste og olie. Vend paneer i marinaden, så de trekantede stykker er dækker og stil i køleskabet. 
  2. Til dejen piskes vand og kikærtemel, salt og peber, og dejen hviler 5 minutter. 
  3. Opvarm olie en i en wok til 180˚ C.  
  4. Tag paneer op af marinaden og dyp i dejen. Dybsteg paneer i den varme olie i 3-4 minutter eller indtil gyldenbrun. Læg paneerstykkerne på køkkenrulle efter stegning.