Masala med kikærter

Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
25 min
Del

Ingredienser

2 personer

2 spsk. olie

1 fed hvidløg, hakket

1 løg, hakket

80 g Patak's Tikka Masala paste

200 g hakkede tomater (fra dåse)

1 dåse kikærter (400 g), drænet

2 spsk. frisk hakket koriander

150 ml vand

2 tomater, i tern

Fremgangsmåde

Steg hakket løg i olie indtil løget er blødt. Tilsæt hakket hvidløg og Tikka Masala paste og lad det stege i 1 minut. Tilsæt 50 ml vand og kog under omrøring indtil vandet er fordampet. Tilsæt hakkede tomater fra dåse og lad det simre i 3-5 minutter ved lav varme. Tilsæt kikærter, friske tomater og 100 ml vand og lad det simre 8-10 minutter under låg. Pynt med frisk koriander inden servering og nyd med fx Patak's naanbrød.

Fuldend denne ret med disse produkter

Lige den rette mængde af vores perfekt balancerede blanding af 13...

Vores unikke opskrift med kalonjifrø er flamme-bagt...