Kylling Kofka i Korma sauce

En Kofka er egentlig den mellemøstlige eller asiatiske udgave af kødboller – men de adskiller sig naturligvis ved deres vidunderlige krydderier. Jeg elsker denne opskrift da den kombinerer krydderierne i kofka’erne med en dejlig mild sauce med kokos. Denne opskrift er en god variation i forhold til din almindelige Korma karryret.

Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
40 min
Del

Ingredienser

Til 3 personer

 

300 g hakket kylling

1 lille rødløg, finthakket

¾ tsk. ingefær, revet

1 lille fed hvidløg, knust

¾ spsk. frisk koriander, hakket

¾ spsk. yoghurt naturel

2 spsk. vegetabilsk olie

1 glas Patak’s Korma sauce (350 g)

1 tsk. sorte sennepsfrø

Usaltede cashewnødder til pynt

 

Fremgangsmåde

  1. Bland kyllingefars, løg, ingefær, hvidløg og yoghurt i en skål.
  2. Opvarm olien i en stor stegepande og steg kødboller (1 spsk. pr. stk.). Steg kødbollerne lidt ad gangen indtil de er gyldenbrune.
  3. Hæld Patak’s Korma sauce (350 g) over alle kofka’erne og lad det simre i 10-15 minutter til de er møre.
  4. Server kofka’erne pyntet med cashewnødder som en forret eller med kogte ris og Patak’s Naan brød som en hovedret.