Kylling Kofka i Korma sauce
En Kofka er egentlig den mellemøstlige eller asiatiske udgave af kødboller – men de adskiller sig naturligvis ved deres vidunderlige krydderier. Jeg elsker denne opskrift da den kombinerer krydderierne i kofka’erne med en dejlig mild sauce med kokos. Denne opskrift er en god variation i forhold til din almindelige Korma karryret.
Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
40 min
Del
Ingredienser
Til 3 personer
300 g hakket kylling
1 lille rødløg, finthakket
¾ tsk. ingefær, revet
1 lille fed hvidløg, knust
¾ spsk. frisk koriander, hakket
¾ spsk. yoghurt naturel
2 spsk. vegetabilsk olie
1 glas Patak’s Korma sauce (350 g)
1 tsk. sorte sennepsfrø
Usaltede cashewnødder til pynt
Fremgangsmåde
- Bland kyllingefars, løg, ingefær, hvidløg og yoghurt i en skål.
- Opvarm olien i en stor stegepande og steg kødboller (1 spsk. pr. stk.). Steg kødbollerne lidt ad gangen indtil de er gyldenbrune.
- Hæld Patak’s Korma sauce (350 g) over alle kofka’erne og lad det simre i 10-15 minutter til de er møre.
- Server kofka’erne pyntet med cashewnødder som en forret eller med kogte ris og Patak’s Naan brød som en hovedret.