Indiske wraps

Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
30 min
Del

Ingredienser

4 personer

400 g kylling eller oksekød i strimler

400 g grøntsager efter smag og sæson, fx gulerod, løg, peberfrugt, broccoli

Olie til stegning

1 glas Patak's Korma sauce

Wraps 

Creme fraiche

Frisk koriander

Fremgangsmåde

Skær de rengjorte grøntsager i mundrette stykker.

Opvarm en pande med olie og steg kødet til det har fået farve. Tilsæt grøntsagerne og steg i et par minutter.

Hæld Korma saucen over og lad det simre i et par minutter.

Varm wraps i ovn eller mikrobølgeovn.

Fyld wraps med kød og grøntsager, top med lidt creme fraich og frisk koriander.

 

Tip: Andre Patak's saucer kan også bruges, hvis man fx ønsker en mere krydret smag. 

Fuldend denne ret med disse produkter

Mild curry med dejlig smag af tomat, koriander og spidskommen.