Hurtig Tikka Masala med kylling

Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
30 min
Del

Ingredienser

2- 4 personer

Kachumer salat:

½-1 agurk

2 tomater

½ rødløg

2-3 spsk. citronsaft

½ hakket rød chili

 

Grøntsager efter smag og sæson, fx broccoli, gulerødder og rød peber.

400 g kylling i tern

1 grofthakket rødløg

Olie til stegning

1 glas Patak's Tikka Masala sauce

Patak's naanbrød

1 håndfuld frisk hakket koriander

Kogt ris

 

Fremgangsmåde

Skær agurk, tomat og rødløg til salaten og bland med citronsaft og chili.

Skær kylling i tern og skær de rengjorte grøntsager i mundrette stykker.

Kog ris.

Opvarm en pande/gryde og steg kylling og tilsæt løg. Tilsæt grøntsagerne og steg i få minutter. 

Hæld Tikka Masala saucen over og lad retten simre i nogle minutter.

Varm naanbrød og server dette med smør sammen med kachumber salat, ris og Tikka Masala drysset med koriander.

Fuldend denne ret med disse produkter

Vores unikke opskrift med kalonjifrø er flamme-bagt...