Ingredienser
2- 4 personer
Kachumer salat:
½-1 agurk
2 tomater
½ rødløg
2-3 spsk. citronsaft
½ hakket rød chili
Grøntsager efter smag og sæson, fx broccoli, gulerødder og rød peber.
400 g kylling i tern
1 grofthakket rødløg
Olie til stegning
1 glas Patak's Tikka Masala sauce
Patak's naanbrød
1 håndfuld frisk hakket koriander
Kogt ris
Fremgangsmåde
Skær agurk, tomat og rødløg til salaten og bland med citronsaft og chili.
Skær kylling i tern og skær de rengjorte grøntsager i mundrette stykker.
Kog ris.
Opvarm en pande/gryde og steg kylling og tilsæt løg. Tilsæt grøntsagerne og steg i få minutter.
Hæld Tikka Masala saucen over og lad retten simre i nogle minutter.
Varm naanbrød og server dette med smør sammen med kachumber salat, ris og Tikka Masala drysset med koriander.