Frugtagtig Kylling Korma

Vi har givet denne Korma fra det sydlige Indien et frugtagtigt twist ved at tilføje nødder, rosiner og tørret mango - og frugtens lidt skarpe syrlighed balancerer perfekt med den cremede og milde smag af Korma. Enhver slags tørret frugt fungerer fint i denne ret. 

Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
20 min
Del

Ingredienser

Til 4 personer

 

4 kyllingebryster, uden skind, skåret i tern

2 spsk. blandede nødder, grofthakket

2 spsk. rosiner

1 spsk. tørret mango (eller ananas), grofthakket 

1 glas Patak’s Korma Cooking Sauce

1 spsk. revet kokosnød (kan evt. udelades)

1 spsk. vegetabilsk olie

salt

frisk koriander til pynt

basmatiris elller Patak's naanbrød til servering

Fremgangsmåde

  1. Opvarm olie i en gryde.
  2. Tilsæt kylling og lad det brune i få minutter. 
  3. Hæld Patak’s Korma Cooking Sauce over. Rør grundigt og lad det simre i 10 minutter. 
  4. Rør jævnligt i saucen
  5. Tilsæt rosiner, nødder og mango.
  6. Lad simre i yderligere 5 minutter. Smag evt. til med lidt salt. 

Server med basmatiris eller Patak's naanbrød.
 

Fuldend denne ret med disse produkter

Vores unikke opskrift med kalonjifrø er flamme-bagt i en...