Frugtagtig Kylling Korma
Vi har givet denne Korma fra det sydlige Indien et frugtagtigt twist ved at tilføje nødder, rosiner og tørret mango - og frugtens lidt skarpe syrlighed balancerer perfekt med den cremede og milde smag af Korma. Enhver slags tørret frugt fungerer fint i denne ret.
Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
20 min
Del
Ingredienser
Til 4 personer
4 kyllingebryster, uden skind, skåret i tern
2 spsk. blandede nødder, grofthakket
2 spsk. rosiner
1 spsk. tørret mango (eller ananas), grofthakket
1 glas Patak’s Korma Cooking Sauce
1 spsk. revet kokosnød (kan evt. udelades)
1 spsk. vegetabilsk olie
salt
frisk koriander til pynt
basmatiris elller Patak's naanbrød til servering
Fremgangsmåde
- Opvarm olie i en gryde.
- Tilsæt kylling og lad det brune i få minutter.
- Hæld Patak’s Korma Cooking Sauce over. Rør grundigt og lad det simre i 10 minutter.
- Rør jævnligt i saucen
- Tilsæt rosiner, nødder og mango.
- Lad simre i yderligere 5 minutter. Smag evt. til med lidt salt.
Server med basmatiris eller Patak's naanbrød.