Chapatti med kylling og grønt

Chapatti er indisk fuldkornsfladbrød, der typisk spises som tilbehør til indiske retter. Men prøv også at bruge chapatti som wrap, og her er et forslag til lækkert fyld med tikka masala marineret kylling.

 

Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
60 min
Del

Ingredienser

Til 4 personer

 

4 stk. Kyllingebrystfileter

1 dl yoghurt naturel

1 bæger Patak’s Tikka Masala paste pot

16 radiser

 

Syltelage:

1 dl eddike

1 dl vand

1 dl sukker

8 stk. Patak’s chapatti

2 æg

4 spsk. mælk

3 spsk. finthakket koriander

Salat

Solsikkespirer

2 skalotteløg

125 g cherrytomater

Patak’s raita

Frish koriander

Fremgangsmåde

  1. Tikka Masala paste røres sammen med yoghurt. Kyllingefileterne vendes i marinaden og den fordeles grundigt på kødet. Lad kødet marinere på køl minimum 2 timer.
  2. Kyllingefileterne steges i en smule olie i 6-7 minutter på hver side. Hvis kyllingefileterne har skind, start med at stege skindsiden. Kyllingen skal føles fast før den tages af panden. Lad den trække 5 minutter før den skæres i skiver.
  3. Ingredienserne til syltelagen koges op til sukkeret er smeltet, og der kan evt. tilættes laurbæeblad eller kardemommekapsel for ekstra smag. Radiserne deles i kvarte og kommes i syltelagen. Lad dem trække minimum 30 minutter og gerne længere tid.
  4. Pisk æggene sammen med mælk, koriander, salt og peber. Vend hver chapatti i blandingen og steg dem i olie – gerne på en slip-let pande. Steg hver chapatti i 1-2 minutter på hver side, de er færdige, når æggemassen er hævet op.
  5. Læg kylling, salat, spirer, tomater, skiver af skalotteløg og syltede radiser på hver chapatti. Slut af med en smule raita og frisk koriander. Chapattien kan evt. rulles til en wrap.

Fuldend denne ret med disse produkter

Chapattis er autentiske indiske fladbrød, og de er særligt populære i de nordlige...