Butter Chicken pizza

Denne kombination af italiensk pizza med kylling i en indisk sauce er forbløffende god. Lad dig friste af en smule kulinarisk galskab!

Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
45 min
Del

Ingredienser

Til 4 personer

 

350 g Pataks Butter Chicken cooking sauce

75 g yoghurt naturel

10 g knust hvidløg

250 g kyllingebryst uden skind, skåret i mundrette bidder

1 stor pizzabund (køb evt. færdig dej på køl eller frost)

250 g revet ost

150 g spinat

50 g rødløg, i skiver

24 cherrytomater, halverede

salt

olie 
 

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 220°C. Bland Butter Chicken Sauce, yoghurt, hvidløg og salt. Rør 3 spsk. (45 ml) af denne blanding sammen med kyllingestykkerne, stil resten af marinaden til side. Lad kyllingestykkerne marinere tildækket i ca. 15 minutter. Lynsteg de marinerede kyllingestykker i ca. 5 minutter, til de er gennemstegt. 
  2. Fordel saucen over pizzabunden og drys med halvdelen af osten. Læg spinat, rødløg og halve cherrytomater og kyllingestykkerne på pizzaen og dernæst resten af osten. Bag i ovnen i 12-15 minutter eller indtil osten er smeltet og bobler. Lad hvile i et par minutter og skær i 10 skiver.