Butter Chicken grillspyd

Hvis du inviterer børn eller venner til at lave grillspyd, så vil det helt sikkert være sjovt og hyggeligt - alle kan sammensætte deres egne spyd. Husk at madlavning også er sjovt!

Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
60 min
Del

Ingredienser

Til 2 personer

 

350 g Patak's Butter Chicken cooking sauce

450 g kyllingebryst, skåret i 16 store tern

1 rød peberfrugt, uden kerner, skåret i 16 tern

1/2 rødløg, skåret i 16 stykker

Olivenolie til grill

Patak's Naanbrød
 

Fremgangsmåde

  1. Forvarm grillen til middelvarme. Sæt stykker af kylling, peberfrugt og rødløg skiftevis på 4 grillspyd og drys med salt og peber. Brug enten metalspyd eller træspyd, som har trukket i vand. 
  2. Læg spyddene på en grill smurt med en smule olie og steg i 2 minutter. Vend dem en kvart omgang og pensl den stegte side med butter chicken sauce. Fortsæt med at stege hver side og dernæst pensle med sauce, indtil kylling og grøntsager er mørt, det tager ca. 10 minutter. 
  3. Lige inden servering varmes naanbrød på begge sider på grillen i ca. 1 minut på hver side. Server grillspyddene med varmt naanbrød.
     

Fuldend denne ret med disse produkter

Vores unikke opskrift med kalonjifrø er flamme-bagt...