Butter Chicken cottage pie
Denne ret er perfekt, når man er rigtig godt sulten. Du kan servere den med din favoritsauce som tilbehør, fx yoghurtdip med hvidløg.
Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
50 min
Del
Ingredienser
Til 4 personer
400 g hakket oksekød
350 g Patak’s Butter Chicken cooking sauce
100 g gulerod, revet
50 g porre, finthakket
50 g løg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
2 spsk. olie
400 g kartoffelmos rørt med frisk hakket koriander
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 180˚C.
- Opvarm olie og steg gulerod, porre, løg og hvidløg til de er bløde.
- Opvarm olie i en anden gryde/pande og steg oksefarsen til det er ca. halvvejs mørt.
- Tilsæt Patak’s Butter Chicken cooking sauce og grøntsager og lad simre i 3-4 minutter.
- Hæld saucen i et ovnfast fad og læg kartoffelmos ovenpå (evt. med sprøjtepose). Bag cottage pie i ovnen i 15-20 minutter eller til kartoffelmosen er gyldenbrun. Server varm med brød.