Butter Chicken cottage pie

Denne ret er perfekt, når man er rigtig godt sulten. Du kan servere den med din favoritsauce som tilbehør, fx yoghurtdip med hvidløg. 

Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
50 min
Del

Ingredienser

Til 4 personer

 

400 g hakket oksekød

350 g Patak’s Butter Chicken cooking sauce

100 g gulerod, revet

50 g porre, finthakket

50 g løg, finthakket

1 fed hvidløg, finthakket

2 spsk. olie

400 g kartoffelmos rørt med frisk hakket koriander
 

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 180˚C.
  2. Opvarm olie og steg gulerod, porre, løg og hvidløg til de er bløde. 
  3. Opvarm olie i en anden gryde/pande og steg oksefarsen til det er ca. halvvejs mørt. 
  4. Tilsæt Patak’s Butter Chicken cooking sauce og grøntsager og lad simre i 3-4 minutter. 
  5. Hæld saucen i et ovnfast fad og læg kartoffelmos ovenpå (evt. med sprøjtepose). Bag cottage pie i ovnen i 15-20 minutter eller til kartoffelmosen er gyldenbrun. Server varm med brød.