Bagt Tikka-blomkål

Sværhed
Smagsstyrke
Tidsforbrug
30 min
Del

Ingredienser

4 personer

1 blomkål

1 glas Patak's Tikka Masala sauce (450 g)

20 g revet ost

20 g pankorasp

Frisk koriander

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 180 grader.

Fjern bladene fra blomkålen og skær nogle slidser i blomkålen. Blancher blomkålen i kogende vand i 6-8 minutter. Hæld vandet fra og lad blomkålen dampe tørt.

Læg blomkålen i et ovnfast fad og fordel saucen jævnt over blomkålen. Bag blomkålen i 20 minutter. Bland ost, pankorasp og hakket frisk koriander og drys det let over blomkålen og det bage i yderligere 5 minutter.

Server evt. med naanbrød.

Fuldend denne ret med disse produkter

Vores unikke opskrift med kalonjifrø er flamme-bagt...